Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pistoale pneumatice, capsatoare, consumabile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Pistoale Pneumatice, Capsatoare, Co
Descriere
Sculele profesionale si industriale pe baza de aer comprimat sunt avantajoase datorita motoarelor cu ardere interna care ofera independenta de electricitate. Pe langa activitatea care poate fi desfasurata, chiar si in lipsa unei surse electrice, acestea au risc scazut de accidentare in timpul utilizarii, fiind excluse evenimente neplacute precum scurt circuitul sau electrocutarea.

pistolae-pneumatice-articol-dreaptaPentru o utilizare cat mai indelungata si o putere mare de lucru, uneltele pneumatice au nevoie de o filtrare frecventa a aerului. Acesta se dezumidifica si este amestecat cu vapori de lubrifiant.

Pistoalele pneumatice - de nituit, de batut cuie - sunt robuste, dar usor de manevrat. Acestea sunt testate pentru a rezista la o durata indelungata de activitate, fara incalzire sau micsorare a performantelor si sunt disponibile in numeroase dimensiuni si niveluri de performanta.

Capsatoarele activate cu aer comprimat pot fi utilizate pentru o gama larga de materiale, precum lemnul sau sarma, avand functii de reglare a fortei de percutie, diferite pentru fiecare suport utilizat.

Pentru utilizarea adecvata a sculelor pneumatice, fie ele pistoale pneumatice sau capsatoare, sunt necesare consumabile potrivite pentru acestea, precum capse, agrafe, cuie I sau T, cuie banda plastic, cuie banda hartie, cuie sudate in rola.

In cazul in care aveti nevoie de consultanta pentru alegerea pistoalelor pneumatice, capsatoarelor si consumabilelor potrivite, nu ezitati sa ne contactati!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura